Klubbkonkurranse 2021

Alle klubbens medlemmer kan delta i konkurransene, uansett om du kommer eller ikke på påfølgende klubbkvelden, hvor bildene blir bedømt. Fotografen skal gi 5 poeng til eget bilde under juryeringen, deg skal være en fordelen å møter opp på klubbmøtene. De resterende poengene er en fritt til å fordele. 

Bildene på 1 - 5 plass ønsker vi å få ut i papirutgaven til Fædrelandsvennen. Rett etter juryering av bildene må vinnerne av 1 - 5 plass skrive noen få linjer om bildet; hvor det er tatt og tankene bak bildet som mailes til: fokuskonkuranse@gmail.com 

Opphavsretten til bildene har fotografen, det gis kun tillatelse for å bruke dem i forbindelse med klubbkonkurransen. Ønsker media å bruke bildet ut over dette, må det avtales med fotografen. 

Fokus Fotoklubb legger ut vinnerbildene slik at de rullerer her på hjemmesiden.

Viktig:

Filnavnet til bildefilen skal inneholde: 
Tema-Tittel-Navn.jpg Du endrer navn på filen med og høyreklikke på filen.

Tema er tema på konkurransen.

Tittel er tittelen på bildet.

Navn er ditt for og etternavn.
Bildene skaleres være i JPG format på 2400 pixler på lengste side, 300 ppi og maks 3 mb.

 

Etter at bildefilen(e) er lastet opp, får du en melding her om opplastingen var vellykket.

 

OBS!

Er det feil i boksen over, og du ikke får levert bildene, prøv og last inn denne siden på nytt med funksjons tasten F5 på PC eller ⌘R på Mac.

Hjelper ikke det, kan du levere bilden via  denne e-posten: fokuskonkuranse@gmail.com

Tips om å eksportere fra Lightroom CC Classic

I sted for Lightroom kan du bruke: Image Resizer Powertoy Clone for Windows. til å skalere bilde før opplasting. Tips til å bruke dette programmet finner du her.

Resultat klubbkonkurranse

Bilde innlevering

Vi bruker NSFF sin konkurranse database hvor bildene lastes opp her etter at du har logget inn så velger du aktuelle konkurranse:
https://app.nsff.no/competitions