top of page

Dele og bli inspirert andre steder enn på Facebook.

Her kommer linker til en del nettsteder for deling og inspirasjon. Koster ikke noe å være med på disse, men det er mulig og kjøpe medlemskap, med ekstra fordeler for de som ønsker dette.

Bildene blir delt inn i kategorier, men kan også legge ut ukategorisert, og det er mulig å være med i grupper innenfor det en fotograferer. Kan følge og bli fulgt av andre fotografer. Også mulig å selge bilder, og har alternativer for print og fotobøker.


Et lite råd på veien, sjekk gjerne gruppene før dere legger inn bildene der. Er dessverre noen svært useriøse….


Stort sett er folk hyggelige, og en kan oppleve og få fine fotovennskap over hele verden på disse sidene:Nettsteder for nyheter, både teknisk og andre typer fotorelaterte saker. Har også tester av utstyr, med stor database, i tillegg til forum der brukerne kan diskutere fotorelaterte emner.

En del kjører også konkurranser, som er både gratis og som en må betale for og være med, der en betaler for antall bilder en vil ha med. Har også galleri, der en kan dele bilder..Også en del nettsteder som en kan hente inspirasjon:Forum knyttet opp mot kamera merke, med forum, tester, galleri og mulighet for deling av bilder:


Pentax


Nikon


Canon


Olympus/Panasonic


Fujifilm


Finnes helt sikkert flere nettsteder for de forskjellige merkene, utenom produsentenes egne sider, så det er bare å google


Lykke til på «Oppdagelsesferden», mye inspirasjon og info og finne:-)

Comments


Siste innlegg
Arkiv
bottom of page