top of page

Greipstad kirke

Ved gudstjenestene i kirka ønsker presten å vise bildeserier på ca 5 min. før gudstjenesten begynner, og eventuelt ha et sesong relatert bilde som bakgrunn for salmetekstene som blir vist på veggen med lerret og prosjektor.

 

Klubben har tatt på seg oppdraget med å samle inn bilder som skal vises i kirken før og under gudstjenestene. Vi trenger å samle inn mange bilder fra medlemmene til disse bildeshowene og bakgrunnene til tekster under gudstjenesten.  Bildefilene bør vare i landskapsformat (liggende) og de skal ikke tagges med fotografens navn o.l. Merkes bildefilen med fotografens navn og Kirke før du laster opp her i stor JPG format . Følgende temaer ønsker de motiver fra.

-          Blomster eng

-          Grønne enger

-          Vann

-          Harmoni , ro, hvile

-          Soloppgang

-          Solnedgang

-          De 4 årstidene (vinter, vår, sommer og høst)

-          Regn (ruskevær)

-          Snø

-          Fjell / fjelltopp

-          Glede

-          Sorg

 

Klokkeprosjekt

En av klokkene i kirka er 400 år, og det er også jubileum for reformasjonen som skal feires i slutten av oktober.

Pål Helge haugen er engasjert for å skrive, det er komponert en egen hymne for kor og kirkeklokker, en klokkespesialist skal komme og holde foredrag og lignende

Fokus er forespurt om vi kan lage en fotodokumentasjon rundt kirkeklokkene som skal være en utstilling og et bildespill. Her tenkte de seg at alt som har med kirkeklokkene, tårnet, o.l dokumenteres som oversiktsbilder og detaljer.

Her er det mulig for 3-5 fotografer å være med, så er du interessert så meld ifra.

 

Spørsmål kan rettes på klubbmailen. fokus.fotoklubb1@gmail.com

Du kan velge flere filer og laste opp samtidig når du har trykket "Add a File", men maks samlet 33MB.  Du kan gjøre det flere ganger, så det finnes ikke begrensninger på hvor mye du kan laste opp.

Mottatte bilder
Trykk på linken her: Prosjekt Greipstad Kirke 
Nye bilder blir ikke oppdater automatisk.
bottom of page