top of page

Om oss

Fotoklubben

Klubben ble stiftet august 2001 med formål å fremme interessen for fotografering som uttrykksmåte og kunstform, og vi legger stor vekt på inspirasjon og kunnskap.  Siden starten har vi vokst til rundt 50 medlemmer fordelt i alder fra ungdom til pensjonister, og nivået spenner fra nybegynnere til erfarne fotografer med heder fra internasjonale konkurranser. Det er ingen krav til utstyr, det viktigste er interessen for fotografering. Vi har medlemmer fra Mandal i vest til Kristiansand i øst.

 

Dersom du er interessert i å bli medlem hos oss, send oss en melding fra skjemaet nederst på siden, så vil du bli kontaktet av klubben.

Møtene

Vi møtes hver 14. dag i vårt lokale: Birkenesvegen 62, 4647 Brennåsen (se kart). Møtene holdes i klubblokalet hvis ikke annet er angitt. På møtene våre har vi sosialt samvær, viser bilder og har bildekritikk. Vi har faglig innhold der vi lærer litt om fotografering eller andre nyttige ting. Av og til inviterer vi personer utenfra til å vise bilder og holde foredrag. Vi avholder workshops med tema som er for store til å gjennomføre på vanlige klubbkvelder.

Tiden mellom møtene brukes til å praktisere fotografering, som for eksempel portrett, nattfotografering, natur, og mye mer.

Støtt oss

VIL DU GI DIN GRASROTANDEL TIL OSS?
Grasrotandelen er ingen ekstra kostnad for deg, tildelingen foregår fra overskuddet hos Norsk Tipping og det betyr i praksis at dersom du har spillerkort hos Norsk Tipping, så vil 5 % av innsatsen din gå direkte til din Grasrotmottaker som økonomisk støtte. Spillekort får du kjøpt hos din kommisjonær eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no. Vi håper du ønsker å gi din andel, og det kan gjøres med å gå inn på siden til Norsk Tipping og Grasrotandel, og skriv Org. nr 996738388 i søkefeltet for å søke frem Fokus Fotoklubb om det ikke kommer automatisk opp, og velg Tilknytt.

Websiden

Bakgrunnen for å ha egen webside er å informere og presentere noe av det vi driver med i klubben,  og ikke minst vise hvor fint det er i nærmiljøet i Songdalen og omegn.

Grasrot

Supert! Melding mottatt.

Kontakt oss om du har innspill, eller ønsker å bli medlem.
Kontaktoss
bottom of page