top of page

Klubbkonkurranse

01 Jun 2020

Tema ”Erotikk” Ikke pornografisk

1 bilde leveres inn, Vinnerbildene kommer i Fedrelandsvennen 

Viktig info ang. klubbkonkurranse "Erotikk" med innleveringsfrist mandag 1. juni kl. 23:59

 

Bildet skal lastes opp på NSFF sin konkurransedatabase og juryeres der, du gjør du med å logger deg inn via "Min side" her: www.nsff.no

 

Det er samme innleveringsmetode som for bilder til NM, hvor det er laget en egen opplastingssiden for Fokus Fotoklubb sine medlemmer. Det må gis en tittel til bildet, har du ikke det så skriv "Ingen tittel", bilder større enn 3 MB godtas ikke. Det er fult mulig og bytte bilde inne fristen.

 

Prøv nå og logge deg inn for å bli kjent, om du ikke har gjort det før. Er du ny her inne eller glemt passordet velge du "Aktivere bruker eller glemt passord?" i innloggingsbildet. Har du problemer med og logge det på, send mail til: fokus.fotoklubb1@gmail.com så kan vi sende en auto innlogging til dere.

 

Alle medlemmer av Fokus Fotoklubb kan juryere, om du har deltatt eller ikke med bilde fra 2. juni kl. 00:00 og frem til klubbmøte den 3. juni kl. 18:30.

 

Vær obs på at juryering er forskjellig fra våre tidligere konkurranse. Her må det gis poeng på alle bildene fra 0 til 10. Utelater du å gi poeng på ett eller flere bilder, gjelder ikke din juryeringen. Har du deltatt gir du 10 poeng til eget bilde. Du kan også skrives en kommentar til bilde om du ønsker det.

Lykke til.

bottom of page