top of page

Resultat Klubbkonkurranse 2017

Klubbkonkurranse "Detlj(er)" November 2017.

Delt 1. Plass: Anne Siri Haugen ”Lys bak tankene”

Jeg var på Andøya i Nord Norge for å dra på hvalsafari med fotovenner, været var så dårlig at safarien ble kansellert. Det er så mange fine former, linjer pluss detaljer rundt oss hvis du tar deg tid til å stoppe opp å se, og ikke minst i Nord-Norge med det flotte lyser og den fine naturen. Så det gode med det dårlige været er at da må jeg tilbake til Andøya for et nytt forsøk på Hval bilder.

Høstkonkurranse "Mennesker i miljø" monokrom Oktober 2017.

Juryert av Fotomax kameraklubb.

Plass nummer 1:  Kjell Ivar Mortensen «End of the circel»

Bildet er tatt på toppen av ARoS Aarhus kunstmuseum i Danmark. Tanken bak bildet var å kunne vise mennesker i et kunst miljø, på en litt spektakulær måte. 

Juryens kommentar: Bra komposisjon kombinert med det rette øyeblikk og flott beskjæring.  God balanse i kontrastene, og flott bruk av vidvinkel. Et komplekst bilde som ikke er rotete. Viser mennesker i miljø med et kunstnerisk snitt. Når man går på oppdagelse i bilde, oppdager man flere og flere mennesker og situasjoner. Et bilde som juryen bare likte bedre og bedre.

Klubbkonkurranse "RGB" August 2017.

1. Plass: Kjell Ivar Mortensen "Alone"

Bildet ble tatt ute ved sjøen midt på natten. 3 paraplyer ble lyssatt med 3 separate blitser med fargefiltre.  Modell er opplyst med egen blits.  Utfordrende fotografering.  

Klubbkonkurranse "Lang lukkertid" Mai 2017.

1. Plass: Atle Larsen ”Tour ... "

Ble stoppet på en fergekai fordi det skulle komme "Tour de Fjord" forbi. Ventetiden ble brukt til å stille inn kameraet og finne en flat stein det kunne stå støtt på.

Klubbkonkurranse "Landskap" Mars 2017.

Bildene juryert av Mandal Fotoklubb

1. Plass: Bård Ropstad ”Kviljo 5"

Bildet er tatt en grå og iskald dag på Lista i januar 2014.

Juryen sier: Enstemmig jury falt for dette som et vinnerbilde. Bildet rommer mye landskap, duse fine farger som harmonerer med en kald vinterdag på Lista. Fine linjer i bilde.

Klubbkonkurranse "Fritt" Januar 2017.

1. Plass: Kari Mette Arntzen ”Overblikk"

Jeg er ei blid dame fra Vennesla som nå bor i Søgne. Har fotografering og strikking som hobby. Er med i to fotoklubber, og trives sammen med herlige hobbyfotografer.

Bildet av hvithodeørna er tatt i Alaska da vi var der på sommerferie i tre uker i juli/august 2016. Synes den satt så fint på trestubben og hadde god oversikt over området. Har derfor kalt bildet for "Overblikk".

bottom of page