top of page

Resultat Klubbkonkurranse 2018

Klubbkonkurranse "Transport". November 2018

1-Transport-Jan Erik Lindberg

1. Plass:  Jan Erik Linberg «Transport»

 

Bildet ble tatt på en av mine turer til Alaska.

Jeg satt nede i gresset og tittet utover området, plutselig ble jeg oppmerksom på lyder og bevegelser. Da kom denne Binna med to små luskende ut fra skogen, hun ville da krysse en liten elv. Da hun gikk ut i vannet var den ene ganske kjapp opp på ryggen, den hadde absolutt ikke tenkt på en svømmetur. En fantastisk opplevelse å følge de og ikke minst få det på brikka.

Klubbkonkurranse "Kolleksjon". Oktober 2018

Juryert av Drammen Fotoklubb

kolleksjon_run away_2_øystein_lie..jpg

1. Plass:  Øystein Lie «Run Away»

 

Det 2dre bilde i en serie hvor temaet handler om å slippe,eller unnslippe.

Inspirert av Julia Roberts i runaway bride

Juryens kommentar:

Konkurransens klare vinner, selv om ikke dette er helt perfekt utført. Enkel og kreativt bidrag. Dette er et eksempel på hvordan en god serie skal være. Fotografen gir oss en historie, som inneholder et spesielt uttrykk / farger. Ikke helt perfekt teknisk: I alle bildene så slutter bakgrunnen litt under toppen. Teksturen som er lagt på i etterarbeidet, "søler" litt på hovedpersonen. Teksturen er speilvendt i siste bilde

Hele bildeserien finner dere her: https://www.fritt-kolleksjon-1.fokusfotoklubb.org/

Resultat Klubbkonkurranse 2018

Klubbkonkurranse "Fritt" bilde i monokrom. September 2018

monokrom14 - Jan Erik Lindberg

1. Plass:  Jan Erik Linberg «monokrom14»

 

Bildet er tatt i Alaska i Silver Creek, i kraftig motlys..

Litt utpå dagen når vannet trekker seg tilbake kommer Bjørnene ut fra skogen og ned på disse mudderbankene som da kommer frem.

De graver da opp Muslinger som de syntes er en skikkelig delikatesse, denne Grizzleyen kom ut når jeg var der, da var det bare å forevige dette fantastiske synet.  

Klubbkonkurranse "Fritt" Bildet må være tatt i Mai mnd. 2018

1. Plass:  Maria Egeland «The tree»

Bilde er tatt en morgen hjemme i hagen. Det var enda vått i gresset og lys forholdene var flotte. Jeg så at i et av bladene til en plante hang noen dropper, så da var det bare å hente kamera og makro objektivet.

Klubbkonkurranse "Ledende linjer" April 2018

Juryert av Hunsfos Fotoforening

1. Plass: Bente R Dybesland «Four skiers»

Bildet er tatt på Haukeliseter fjellstue i mai for et par år siden. Fjellstua er et populært utgangspunkt for flotte vårskiturer i fjellet og for toppturer. Det er mange høye fjell i området. 4 skiløpere har nettopp startet sin tur til en av disse toppene. Jeg stod på ca. 1,5km avstand da jeg tok bildet
Juryens kommentar: God bruk av ledende linjer. Vakkert i all sin enkelhet. Fanger nysgjerrigheten med fin kontrastbruk. Velbalansert og rett og slett et nydelig bilde.

Klubbkonkurranse "Natt / Kveldshimmelen" Februar 2018

1. Plass: Kjell Ivar Mortensen ”Stars in the Magic Night”

Dette  bildet ble tatt på toppen av Odderøya i Kristiansand.  Var klart og flott vintervær. Kaldt var det også. Tanken bak bildet er å formidle stjernene på natt himmelen og få vist frem en forgrunn som er interessant.  Viktig å bruke kameraets ISO egenskaper og ellers riktig blender og lukkertid.  Stativ må også brukes pga lang lukkertid.  

bottom of page