top of page

Nytt gratis bildebehandlingsprogram

Topaz Lab har kommet med et gratis bildebehandlingsprogram Topaz Studio til både Mac og PC, Topaz er kjent for ekstreme redigeringsmuligheter, og i gratisutgaven av Topaz Studio får du tilgang til flere hundre ferdige effekter som du kan etter justere selv. I gratis versjonen er det tilgang til 10 av de 24 justeringsverktøyene som kommer med programmet, som basic, curves, blurs, vignette, posterize, mm. Du har muligheten til og lage maske så kun deler av bilde får effekten du ønsker, og du kan jobbe i lag med flere bilder. Har du andre programmer fra Topaz så kan de startes som plug-ins fra Topaz Studio.

For å bruke programmet etter at det er installert må du registrere deg, i innloggingsbildet når du starter programmet en det mulig og registrere seg. Programmet kan kjøres alene, eller som plug-ins til Photoshop og Lightroom. Topaz Studio kan du laste ned her. Videoer og tips finner du på denne siden her.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page