top of page

Fokus Foto Forum

Hei og velkommen til et nytt tillegg på vår hjemme side.

Fokus Foto Forum som jeg håper blir et lite nettsamfunn hvor også du kan være med på å delta i fotorelaterte tipse og ideer. Her kan du komme med spørsmål, ideer og ønsker, eller svare på andres innlegg. Ingen spørsmål er for dumme, for her skal vi ha det høyt under taket. Ønsker du og lære bort noe, eller kommer med tips og ideer så fins det ikke grenser for hva du kan formidle i dette fora så lenge det er fotorelatert, og en oppfører seg pent. Her er det Kardemommeloven som gjelder.

Man skal ikke plage andre.

Man skal være grei og snill.

Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

  • Bildevurdering: Her kan du få tilbakemeldinger på bildene dine, eller gi din vurdering til andres bilder.

  • Fotoutstyr: Spørsmål, tips og ideer på alt inne kamera og fotoutsyr.

  • Fokus Fotoklubb: Kom med forslag til klubbkveldene, diskuter temaer, konkurranser o.l. som har med klubbkveldene og programmet å gjøre.

  • Bilderedigering: I dette fora kan du komme med spørsmål og ideer om bildebehandling og redigering.

Fra menyvalget Forum kommer du inn på siden, en må være innlogget for å kunne se og skrive innlegg. Det gjør du enkelt med og velge "Meld deg på" når du åpner et Fora. Har du en Facebook eller Google konto, så kan du logge deg på med en av dem, så slipper du og huske et nytt passord. (PS! Også andre enn medlemmer av Fokus Fotoklubb kan være med i dette fora.)

Når du er inne i et fora så kan du skrive direkte med "Lag nytt innlegg" eller svare på et allerede innlagt innlegg. Når du legge inn et nytt innlegg så skriver du først en overskrift og så innlegget, du kan legge med bilder og knytte til video i innlegget ditt. Merker du teksten kan du endre på skriften og knytte til linker til andre sider.

Ikke vær rett for og prøv deg frem, her har alle noe og lære og lære bort.

Lov meg at du aldri glemmer: "Du er modigere enn du vet, sterkere enn du tror og klokere enn du forstår!" -- Ole Brumm

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page