top of page

DPChallenge en digital foto konkurranse.


DPChallenge er et nettsted for online foto konkurranse med nye konkurranser hver uke. Du må være medlem for å delta, og har flere muligheter om du er betalende medlem. Det er medlemmene som stemmer på bildene fra 1-10, og den med mest poeng vinner.

Det er 3 grupper på editering av bildene som bestemmes for hver konkurranse: Minimal, standard og extended så her er det litt for en hver.

Det som er bra med DPChallenge er tilbakemeldingene du får på bildene du deltar med. For det er medlemmene som kommer med kommentarer, tips og konstruktiv bildevurdering som er med på og løfte deg opp til en bedre fotograf, noe som er mye bedre tilbakemelding enn en tommelen opp 👍 på f.eks. FB.

Ta deg en tur inn på siden med å klikk på logoen over, om ikke i det minste og se på bildene. Har du lyst til og prøve med å laste opp bilde til en konkurranse, så kan du begynne med dem som er åpne hvor du kun trenger å registrere deg som bruker for å delt. Ønsker du å betale medlemskap så koster det $25 pr. år, som er litt over kr. 200,-

Temaene er varierende og kan av og til være litt spissfindige med mange løsninger, så der finner du din tolking. Bildet som du deltar med må være tatt i en begrenset tid (14 dager) før innleveringsfristen, så du kan ikke gå i arkivet men blir mer oppfordret til å studere temaet og så gå ut og fotografere. En fin måte og få ideer å bli inspirasjon på.

Alle medlemmene kan være med på avstemningene selv om du ikke har levert inn bilde, men ikke betalende medlemmer kan ikke stemme på konkurranse for betalende medlemmer.

Så har du lyst til å få bedre tilbakemeldinger på bildene dine og i tillegg bli utfordrete til å ta bedre bilder, så er dette en nettsted som kan hjelpe deg. Den største utfordringen for enkelte er kanskje at alt er på Engelsk!

Lykke til så sees vi på DPChallenge

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page