top of page

Klubbkonkurranser 2023

Bilde innlevering

Vi bruker NSFF sin konkurranse database hvor bildene lastes opp her etter at du har logget inn så velger du aktuelle konkurranse:
https://app.nsff.no/competitions
På Min side hos NSFF finner du konkurranser, let frem til riktig konkurranse og velg "Bli med"  Les reglene og velg neste. Velg "Last opp nytt bilde" og skriv en tittel til bildet og velg "Last opp" og naviger til bilde du konkurrere med.

Viktig:
Bildene som skal være med i konkurranse, må være i JPG format maks 2400 pixler på lengste side, 300 ppi og maks 3 mb. Se tips på eksport fra Lightroom og Photoshop lengre nede

Alle klubbens medlemmer kan delta i konkurransene, uansett om du kommer eller ikke på påfølgende klubbkvelden, hvor bildene blir bedømt.

Fordelen med å møte på klubbkvelden er at du kan gi 5 poeng (maks skår til eget bilde)

Bildene på 1 - 5 plass ønsker vi å få ut i papirutgaven til Fædrelandsvennen. Rett etter juryering av bildene må vinnerne av 1 - 5 plass skrive noen få linjer om bildet; hvor det er tatt og tankene bak bildet som mailes til: fokuskonkuranse@gmail.com 

Opphavsretten til bildene har fotografen, det gis kun tillatelse for å bruke dem i forbindelse med klubbkonkurransen. Ønsker media å bruke bildet ut over dette, må det avtales med fotografen. 

Fokus Fotoklubb legger ut vinnerbildene slik at de rullerer her på hjemmesiden.

bottom of page