top of page

Fotoutstilling Byhallen

Nå er jubileumsutstillingen også kommet til byen, i den ærverdige byhallen hvor brannstasjonene tidligere lå på øvre torg. Her har vi stil ut alle de 24 bildene som har vært på vandring fra Søgne Gamle prestegård, og overlev nesten en hel vinter i Sansehagen på Nodeland. I tillegg har vi 4 bilder fra Bård og 1 bilde fra Audun som henger sammen med bilder også fra Fotomax.

Ta der en tur innom og kikk, utstillinga blir hengende i ca. en måned fra i dag.

Turistkontoret som ligger i byhallen med åpningstider fra kl. 08:00 til 18:00 på hverdager og fra kl. 10:00 til 18:00 på lørdager nå i sommer gir oss også en fin tilstrømming av publikum til vår utstilling, så her har vi nå fått en fin muligheten til og vise oss frem.

Ann-Kristin og Eirik i full gang med og henge opp bildene.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page