top of page

Bli med på Foto Workshop til Vesterålen

Vesterålen med sin unike natur og fantastiske lys gjør det til et eldorado for en fotograf. Her skifter været og lyset fra time til time så et motiv endrer seg hele tiden.

Tilbudet til fotointeresserte Sørlendinger og andre.

Programmet er at vi skal i fellesskap bidrag i å lære hverandre opp i et landskap av utallige muligheter:

  • Nyksund, ett gammelt fiskevær. I 1980- og 90-årene kom tyske studenter til Nyksund, og skapte ny aktivitet på stedet. Etter hvert ble stedet populært for tilreisende kunstnere og turister. I dag har Nyksund noen få fastboende og et helårlig tilbud til turister. Flere av de gamle bryggene i fiskeværet er i ferd med å bli restaurert.

  • Nykvåg og Hovden, tur ut til fiskevær i røff natur med flotte fjell og vilt landskap. Gamle bygninger ut mot det åpen hav.

  • Andenes og hvalsafari (værforbehold), Det er en liten kjøretur til Andenes, og hvalsafari driver de på med hele året i stor båt, og de har 100% hval garanti. prisen er ca. 990,- pr. stk. som også inkl.varm drikke snack, og omvisning i museum.

  • Nordlys, Opplever du nordlyset så blir du frelst til å oppsøke det igjen. Det er helt magisk hva dette lyset gjør med deg, og herlig og fotografere.

  • Blits bruk, solen går ned 16:30 og kommer opp ca. 09:00 i denne perioden, er det overskyet så kan blits være alternativ og ha opplæring i.

  • Timelaps foto, om ikke nordlyset er der men stjernene er fremme så kan startrail være en fin aktivitet.

  • Lightroom og Photoshop workshop, her er aktiviteter som også kan utføres om været ikke er med oss.

  • Vi er åpen for andre utfordringer som kan gjøre turen spennende.

Vi er så heldig og har fått leie Vesterålen Apartment som ligger på Klaksjord ikke lang i fra Bø, i 5 dager fra 26 til 31 oktober 2017, til en pris inkl. sengetøy, håndklær og nedvask à kr. 2000,- per person, (oppholdet kan reduseres til 4 eller 3 dager, om 5 blir litt lenge, døgnpris er kr. 400,-), I tillegg kommer prisen på reisen og leien av leiebil som dere selv må ordne, det kan gå flere i sammen om å leie bil. Flyprisene varierer, og en kan være heldig å få det fra kr. 1500,- t/r Kjevik/Evenes, og ca. det dobbelte Kjevik/Skagen (Stokmarknes). En leiebil koster fra kr. 3000,- og oppover. Er dere 4 på en bil (som kan bli litt trang med mye fotoutstyr) så kan du få en fint opphold i Vesterålen for rundt kr. 4500,- Mat må dere selv stå for. Bindende påmelding innen 25 september, til på denne siden her: Vesterålen Foto Workshop

Vesterålen blir kalt den nye Lofoten som turisten ennå ikke har oppdaget.

Vesterålen Apartment fikk fra booking.com en skår fra gjestene på 9,6, «Det er tydelig at gjestene setter pris på jobben du gjør og anerkjenner at du har gitt dem en god opplevelse.»

Spørsmål kan retts til Siw tlf. 92226380 eller Espen 90025083

Mvh. Siw Steffensen og Espen Hjetland

PS! Det er linker på bildene, og der teksten er understreket til mer informasjon.

Siste innlegg
Arkiv
bottom of page