top of page

Klubbkonkurranser 2023

Bilde innlevering

Vi bruker NSFF sin konkurranse database hvor bildene lastes opp her etter at du har logget inn så velger du aktuelle konkurranse:
https://app.nsff.no/competitions

Alle klubbens medlemmer kan delta i konkurransene, uansett om du kommer eller ikke på påfølgende klubbkvelden, hvor bildene blir bedømt. Fotografen skal gi 5 poeng til eget bilde under juryeringen, deg skal være en fordelen å møter opp på klubbmøtene. De resterende poengene er en fritt til å fordele. 

Bildene på 1 - 5 plass ønsker vi å få ut i papirutgaven til Fædrelandsvennen. Rett etter juryering av bildene må vinnerne av 1 - 5 plass skrive noen få linjer om bildet; hvor det er tatt og tankene bak bildet som mailes til: fokuskonkuranse@gmail.com 

Opphavsretten til bildene har fotografen, det gis kun tillatelse for å bruke dem i forbindelse med klubbkonkurransen. Ønsker media å bruke bildet ut over dette, må det avtales med fotografen. 

Fokus Fotoklubb legger ut vinnerbildene slik at de rullerer her på hjemmesiden.

Viktig:

Filnavnet til bildefilen skal inneholde: 
Tema-Tittel-Navn.jpg Du endrer navn på filen med og høyreklikke på filen.

Tema er tema på konkurransen.

Tittel er tittelen på bildet.

Navn er ditt for og etternavn.
Bildene skaleres være i JPG format på 2400 pixler på lengste side, 300 ppi og maks 3 mb.

 

Etter at bildefilen(e) er lastet opp, får du en melding her om opplastingen var vellykket.

 

OBS!

Er det feil i boksen over, og du ikke får levert bildene, prøv og last inn denne siden på nytt med funksjons tasten F5 på PC eller ⌘R på Mac.

Hjelper ikke det, kan du levere bilden via  denne e-posten: fokuskonkuranse@gmail.com

Tips om å eksportere fra Lightroom CC Classic

I sted for Lightroom kan du bruke: Image Resizer Powertoy Clone for Windows. til å skalere bilde før opplasting. Tips til å bruke dette programmet finner du her.

Resultat klubbkonkurranse

bottom of page